Opgave kind = opgave vrijwilligerstaak. 

Waarom is het zo belangrijk dat je tegelijk met de opgave van je kind(eren) je ook voor een vrijwilligerstaak opgeeft? Bij de gemiddelde Spiker Spul Wike van 3 dagen zijn er 120 deelnemende kinderen. Dit zijn 6 dagdelen de zorg en begeleiding van ongeveer 20 groepjes, van 6 kinderen die hutten bouwen of een sport- en spelmiddag doen. 

 

Je kunt je voorstellen dat er per dagdeel minimaal 20 begeleiders nodig zijn, daarnaast hebben we vrijwilligers nodig voor het spijkerloket, voor de catering, voor op- en afbouw van het terrein, etcetera. Je kunt je kind daarom niet opgeven zonder in ieder geval 1 dagdeel een vrijwilligerstaak te vervullen, maar veel liever hebben we natuurlijk dat je je bijvoorbeeld opgeeft als begeleider bij het hutten bouwen voor 3 dagen achter elkaar!

Extra vrijwilligers

Natuurlijk is het ook mogelijk om je als vrijwilliger aan te melden zonder een deelnemend kind. Wij kunnen altijd extra handen gebruiken voor het op/afbouwen, begeleiding van de activiteiten of de catering. 

 

Vanaf 18 jaar

Iedereen die zin heeft om met ons deze dagen tot een succes te maken is van harte welkom om een steentje bij te dragen als vrijwilliger.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te helpen? Meld je dan aan via het fomulier:

 

Aanmelden 18+

 

Junior vrijwilligers

Zit je komend schooljaar niet meer op de basisschool en ben je nog geen 18 jaar, ook dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Lijkt het je leuk junior begeleider tijdens de Spikerspulwike te zijn? Meld je dan aan via het fomulier: 

 

Aanmelden 12+

 

Facebook

Via onze facebookpagina houden we je op de hoogte

 

Locatie

Bij de scholen op het sportveld aan De Stringen

 

Contact

Neem contact op over Spikerspulwike 2022